15 dec 2014 06:00

23 jan 2015 15:17

Tack för satsningen på motorsport

STCC.

  Skriv ut artikeln      Rätta fel

Äntligen utnyttjar man flygplatsen till något vettigt. En stor eloge till Next Skövde och våra politiker som vågar satsa på att STCC kommer till Skövde. Vi är många i Skaraborg som älskar motorsport och som vanligtvis får åka många mil för att se på detta.

Race on

Äntligen utnyttjar man flygplatsen till något vettigt. En stor eloge till Next Skövde och våra politiker som vågar satsa på att STCC kommer till Skövde. Vi är många i Skaraborg som älskar motorsport och som vanligtvis får åka många mil för att se på detta.

Race on

Välkommen att kommentera på sla.se. Vi förhandsmodererar alla kommentarer, om det är första gången du kommenterar läs våra regler kring artikelkommentarer.