10 jan 2015 06:00

23 jan 2015 15:18

Ett liknande café

Svar till "Kaffekäring" SLA 8/1.
  Skriv ut artikeln      Rätta fel

Jag känner väl till Juhlins café. Var till och med god vän med ett av Juhlins barn. Jag tycker att Helensgården funnit lite av den stilen. Det caféet frekventeras ofta av föräldrar med barn i yngre åldrar.

Min fråga; finns det något som kan liva upp en ”käring” så mycket som barnbarn? Och om de inte finns i Skövde så kan ju andras barn göra det.

Kaffegubbe

Jag känner väl till Juhlins café. Var till och med god vän med ett av Juhlins barn. Jag tycker att Helensgården funnit lite av den stilen. Det caféet frekventeras ofta av föräldrar med barn i yngre åldrar.

Min fråga; finns det något som kan liva upp en ”käring” så mycket som barnbarn? Och om de inte finns i Skövde så kan ju andras barn göra det.

Kaffegubbe

Välkommen att kommentera på sla.se. Vi förhandsmodererar alla kommentarer, om det är första gången du kommenterar läs våra regler kring artikelkommentarer.