16 jan 2015 06:00

23 jan 2015 15:31

Fordonen livade upp Karlsborg

Svar till Observer SLA 14/1.
  Skriv ut artikeln      Rätta fel

Jag åkte runt och beskådade alla A- och Epatraktorer som träffades i Karlsborg lördagen den 10 januari. En vinterhelg i Karlsborg är helt öde, varför dessa fordon livade upp samhället. De flesta var välputsade, höll lagstadgade 30 km/h och de stod mer still och umgicks än körde. De som stack ut var vanliga personbilar som åkte runt och störde traktorerna.

Ungdomarna gynnade Karlsborg genom att äta, handla och tanka på de näringsställen som finns. Kan inte förstå upprördheten för något som så sällan inträffar. Buskörning är ett beklagligt problem som finns i alla orter, har funnits i alla tider och kommer fortsätta så länge det finns fordon. Stor eloge till alla som sköter sig.

Tonårsförälder

Jag åkte runt och beskådade alla A- och Epatraktorer som träffades i Karlsborg lördagen den 10 januari. En vinterhelg i Karlsborg är helt öde, varför dessa fordon livade upp samhället. De flesta var välputsade, höll lagstadgade 30 km/h och de stod mer still och umgicks än körde. De som stack ut var vanliga personbilar som åkte runt och störde traktorerna.

Ungdomarna gynnade Karlsborg genom att äta, handla och tanka på de näringsställen som finns. Kan inte förstå upprördheten för något som så sällan inträffar. Buskörning är ett beklagligt problem som finns i alla orter, har funnits i alla tider och kommer fortsätta så länge det finns fordon. Stor eloge till alla som sköter sig.

Tonårsförälder

Välkommen att kommentera på sla.se. Vi förhandsmodererar alla kommentarer, om det är första gången du kommenterar läs våra regler kring artikelkommentarer.