29 jan 2015 06:00

29 jan 2015 06:00

Prata med värdarna

REPLIK

  Skriv ut artikeln      Rätta fel

Till signaturen ”Åkarbrasa”.

Varför inte prata med kvartersvärdarna inom Lillegårdsområdet istället för att skriva en anonym insändare. Du kan ju inte räkna med att få någon hjälp på det sättet. Så länge värdarna inget får reda på så kan de inte hjälpa dig.

Alf Axelsson

Till signaturen ”Åkarbrasa”.

Varför inte prata med kvartersvärdarna inom Lillegårdsområdet istället för att skriva en anonym insändare. Du kan ju inte räkna med att få någon hjälp på det sättet. Så länge värdarna inget får reda på så kan de inte hjälpa dig.

Alf Axelsson

Välkommen att kommentera på sla.se. Vi förhandsmodererar alla kommentarer, om det är första gången du kommenterar läs våra regler kring artikelkommentarer.