13 mar 2015 06:00

13 mar 2015 06:00

Sluta räkna pengar - ta hand om eleverna!

När ska Skövde kommun börja ta hand om sina elever i skolan och inte bara räkna pengar?
  Skriv ut artikeln      Rätta fel

När ska vi föräldrar behöva sluta strida med Skövde kommun för våra barns rättigheter i skolorna? Barnen är våran framtid, vad är det ni inte förstår? Det enda ni ser/räknar är hur mycket pengar ni kan spara!

Petra Ousbäck

När ska vi föräldrar behöva sluta strida med Skövde kommun för våra barns rättigheter i skolorna? Barnen är våran framtid, vad är det ni inte förstår? Det enda ni ser/räknar är hur mycket pengar ni kan spara!

Petra Ousbäck

Välkommen att kommentera på sla.se. Vi förhandsmodererar alla kommentarer, om det är första gången du kommenterar läs våra regler kring artikelkommentarer.