23 apr 2015 06:00

23 apr 2015 06:00

Alliansens kritik av bidrag

VÅRBUDGETEN.

Replik. Det står att läsa i SLA om den socialdemokratiskt ledda regeringens vårbudget. Den innehåller bland annat mer pengar till skolan, äldreomsorgen, A-kassan, stöd till ensamstående föräldrar och höjt bostadsbidrag till pensionärer.
  Skriv ut artikeln      Rätta fel

Detta kallar moderaten Sten Bergheden för bidrag. Sten Bergheden och hans allianskollegor kritiserar att det aviseras en sänkning av rot- och rutavdragen samt det redan beslutade slopandet av den nedsatta arbetsgivaravgiften.

De ändringar som Sten Bergheden och hans allianskollegor kritiserar i vårbudgeten är väl det som verkligen kan kallas för bidrag och som Socialdemokraterna nu vill ändra på.

Sten-Åke Carlsson (S)

Detta kallar moderaten Sten Bergheden för bidrag. Sten Bergheden och hans allianskollegor kritiserar att det aviseras en sänkning av rot- och rutavdragen samt det redan beslutade slopandet av den nedsatta arbetsgivaravgiften.

De ändringar som Sten Bergheden och hans allianskollegor kritiserar i vårbudgeten är väl det som verkligen kan kallas för bidrag och som Socialdemokraterna nu vill ändra på.

Sten-Åke Carlsson (S)

Välkommen att kommentera på sla.se. Vi förhandsmodererar alla kommentarer, om det är första gången du kommenterar läs våra regler kring artikelkommentarer.