03 jun 2015 06:00

03 jun 2015 06:00

Hur kan det vara det "minst dåliga"?

  Skriv ut artikeln      Rätta fel

Så sorgligt ändå. Man skapade DÖ (Decemberöverenskommelsen) för att parera Sverigedemokraterna. Och det enda man i själva verket gör är att ge ex-kommunisterna inflytande över nuet och ex-nazisterna över framtiden. Hur det ska vara det ”minst dåliga” är obegripligt.

Johan Åsbrink

Så sorgligt ändå. Man skapade DÖ (Decemberöverenskommelsen) för att parera Sverigedemokraterna. Och det enda man i själva verket gör är att ge ex-kommunisterna inflytande över nuet och ex-nazisterna över framtiden. Hur det ska vara det ”minst dåliga” är obegripligt.

Johan Åsbrink

Välkommen att kommentera på sla.se. Vi förhandsmodererar alla kommentarer, om det är första gången du kommenterar läs våra regler kring artikelkommentarer.