30 jul 2015 06:00

30 jul 2015 06:00

Varför gör inte anhöriga något?

KRIMINELLA GÄNG

  Skriv ut artikeln      Rätta fel

Finns det inga anhöriga till dessa kriminella gäng som reagerar när deras nära och kära ”avrättas”? De, om några, borde väl ta tag i problemen och inte skylla på samhället. Det är ju deras anhöriga som drabbas. Varför diskuteras inte deras rädslor och ansvar?

Undrande

Finns det inga anhöriga till dessa kriminella gäng som reagerar när deras nära och kära ”avrättas”? De, om några, borde väl ta tag i problemen och inte skylla på samhället. Det är ju deras anhöriga som drabbas. Varför diskuteras inte deras rädslor och ansvar?

Undrande

Välkommen att kommentera på sla.se. Vi förhandsmodererar alla kommentarer, om det är första gången du kommenterar läs våra regler kring artikelkommentarer.