01 aug 2015 06:00

01 aug 2015 06:00

Äger redan marken

CEMENTA

  Skriv ut artikeln      Rätta fel

Den 30 juli skriver Douglas Hjalmarsson att Heidelberg cement vill utöka och lägga beslag på ett historiskt unikt område. Samma område som Douglas tidigare påstått att Cementa på 80-talet fick som tänkt täckt. Jag respekterar Douglas motstånd mot fortsatt brytning, men har svårt med hans försök att framställa det som att Cementa vill roffa åt sig mark de redan äger.

Jag skriver i egenskap av privatperson.

Frank Halvarsson

anställd

Den 30 juli skriver Douglas Hjalmarsson att Heidelberg cement vill utöka och lägga beslag på ett historiskt unikt område. Samma område som Douglas tidigare påstått att Cementa på 80-talet fick som tänkt täckt. Jag respekterar Douglas motstånd mot fortsatt brytning, men har svårt med hans försök att framställa det som att Cementa vill roffa åt sig mark de redan äger.

Jag skriver i egenskap av privatperson.

Frank Halvarsson

anställd

Välkommen att kommentera på sla.se. Vi förhandsmodererar alla kommentarer, om det är första gången du kommenterar läs våra regler kring artikelkommentarer.