26 aug 2015 06:00

26 aug 2015 06:00

Dåligt ordval

  Skriv ut artikeln      Rätta fel

Spontan reaktion när jag läser Swedbank Fastighetsbyrås helsidor i tisdagens SLA (25/8). Citerar: ”Vi känner någon som kommer älska din bostad. Att inte låta dem träffas är nästan taskigt”. Taskigt, finns det ordet i ordlistan? Hur är det med ordförrådet hos Swedbanks Fastighetsbyrån? Svara gärna i SLA hur ni ser på detta. Vill ni ha blivande kunder så ser jag fram emot ert svar.

Fundersam

Spontan reaktion när jag läser Swedbank Fastighetsbyrås helsidor i tisdagens SLA (25/8). Citerar: ”Vi känner någon som kommer älska din bostad. Att inte låta dem träffas är nästan taskigt”. Taskigt, finns det ordet i ordlistan? Hur är det med ordförrådet hos Swedbanks Fastighetsbyrån? Svara gärna i SLA hur ni ser på detta. Vill ni ha blivande kunder så ser jag fram emot ert svar.

Fundersam

Välkommen att kommentera på sla.se. Vi förhandsmodererar alla kommentarer, om det är första gången du kommenterar läs våra regler kring artikelkommentarer.