31 aug 2015 06:00

31 aug 2015 06:00

Ja till lönelyft

LÄRARLÖNER ERSÄTTARE I KOMMUNFULLMÄKTIGE (V) MATS KRISTIANSSON STYRELSELEDAMOT (V) ISABELL ANKARSTRÖM ORDFÖRANDE (V)Gabryjel Blom

  Skriv ut artikeln      Rätta fel

Lärarnas löner måste stå i proportion till deras studietid, studielån och gedigna arbetsinsats. Därför vill Vänsterpartiet se ett lönelyft för Skövdes lärare. Idag väljer många andra yrken med bättre löneutveckling. Att höja lärarlönen bidrar till ökad jämställdhet och höjer statusen på yrket.

Skövde måste våga vända riktning, våga satsa och våga investera i skolan och dess personal.

Lärarnas löner måste stå i proportion till deras studietid, studielån och gedigna arbetsinsats. Därför vill Vänsterpartiet se ett lönelyft för Skövdes lärare. Idag väljer många andra yrken med bättre löneutveckling. Att höja lärarlönen bidrar till ökad jämställdhet och höjer statusen på yrket.

Skövde måste våga vända riktning, våga satsa och våga investera i skolan och dess personal.

Välkommen att kommentera på sla.se. Vi förhandsmodererar alla kommentarer, om det är första gången du kommenterar läs våra regler kring artikelkommentarer.