01 sep 2015 06:00

01 sep 2015 06:00

Fantastisk föreställning

NYTÄNK

  Skriv ut artikeln      Rätta fel

En eloge till Ewa Hermansson och kören Änglamark för insatsen i kyrkan i lördags kväll. Fantastisk föreställning med sång och musik av hög kvalitet! Körmedlemmarnas inlevelse under temat ”Att vara människa” berörde verkligen och härligt med nytänk i körsammanhang. En mycket fin kväll!

Pia Smedman

En eloge till Ewa Hermansson och kören Änglamark för insatsen i kyrkan i lördags kväll. Fantastisk föreställning med sång och musik av hög kvalitet! Körmedlemmarnas inlevelse under temat ”Att vara människa” berörde verkligen och härligt med nytänk i körsammanhang. En mycket fin kväll!

Pia Smedman

Välkommen att kommentera på sla.se. Vi förhandsmodererar alla kommentarer, om det är första gången du kommenterar läs våra regler kring artikelkommentarer.