17 sep 2015 06:00

17 sep 2015 06:00

Jag ger tills orsakerna undanröjs

TIGGERI

  Skriv ut artikeln      Rätta fel

Jag uppskattar regeringens arbete med att hjälpa Rumänien och Bulgarien att ta ansvar för sina utsatta medborgare. Jag gillar också de organisationer som arbetar för romernas rätt till ett anständigt liv i sina hemländer. Jag ogillar tiggeri som företeelse. Men tiggeri skall bekämpas genom att orsakerna undanröjs.

Till dess kommer jag att ge pengar till tiggare i den utsträckning jag själv anser rimlig.

Ingemar Öhberg

Jag uppskattar regeringens arbete med att hjälpa Rumänien och Bulgarien att ta ansvar för sina utsatta medborgare. Jag gillar också de organisationer som arbetar för romernas rätt till ett anständigt liv i sina hemländer. Jag ogillar tiggeri som företeelse. Men tiggeri skall bekämpas genom att orsakerna undanröjs.

Till dess kommer jag att ge pengar till tiggare i den utsträckning jag själv anser rimlig.

Ingemar Öhberg

Välkommen att kommentera på sla.se. Vi förhandsmodererar alla kommentarer, om det är första gången du kommenterar läs våra regler kring artikelkommentarer.