08 okt 2015 06:00

08 okt 2015 06:00

Skönt att vara hemma

NYHETER

  Skriv ut artikeln      Rätta fel

Har återvänt efter två veckor i USA. Läste i en av våra kvälls- – numera morgontidningar – att Camilla Läckberg inte skall amma sitt kommande barn och Pernilla Wahlgren inte orkade skotta fram sin översnöade bil utan köpte en ny istället.

Skönt att vara hemma igen!

Göte Ivarsson

Har återvänt efter två veckor i USA. Läste i en av våra kvälls- – numera morgontidningar – att Camilla Läckberg inte skall amma sitt kommande barn och Pernilla Wahlgren inte orkade skotta fram sin översnöade bil utan köpte en ny istället.

Skönt att vara hemma igen!

Göte Ivarsson

Välkommen att kommentera på sla.se. Vi förhandsmodererar alla kommentarer, om det är första gången du kommenterar läs våra regler kring artikelkommentarer.