03 nov 2015 06:00

03 nov 2015 06:00

Inte okej med finaler i Stöpen

SKADEVI

  Skriv ut artikeln      Rätta fel

Nu har det varit Skadevi handbollscup. Det slutade bra för både IFK Skövde och Skövde HF A-grupp. Men att Skövde HF A-flickor får spela kvartsfinal mot ett av Norges bästa lag och semifinal i Stöpenhallen, det är inte okej. Att mor- och farföräldrar inte kan se sina barnbarn spela A-slutspel på grund av att det knappt finns någon stå- eller sittplats. A-slutspel ska spelas i arenan eller Idrottshallen för både tjejer och killar!

Bättre nästa år

Nu har det varit Skadevi handbollscup. Det slutade bra för både IFK Skövde och Skövde HF A-grupp. Men att Skövde HF A-flickor får spela kvartsfinal mot ett av Norges bästa lag och semifinal i Stöpenhallen, det är inte okej. Att mor- och farföräldrar inte kan se sina barnbarn spela A-slutspel på grund av att det knappt finns någon stå- eller sittplats. A-slutspel ska spelas i arenan eller Idrottshallen för både tjejer och killar!

Bättre nästa år

Välkommen att kommentera på sla.se. Vi förhandsmodererar alla kommentarer, om det är första gången du kommenterar läs våra regler kring artikelkommentarer.