03 mar 2016 06:00

03 mar 2016 06:00

Dags sätta upp skyltar

TRÄNGEN

  Skriv ut artikeln      Rätta fel

I 20 års tid har besökare på Norra Trängallén fått parkeringsböter när de oskyldigt ställt sin bil på gatan. Det finns ingen skylt som talar om det, men det råder parkeringsförbud. P-vakterna har fått god inkomst av detta. Otaliga gäster har blivit sorgligt överraskade efter besök hos vänner och studenter i studenthusen.

Vore det inte dags att sätta upp tydliga skyltar som talar om att det ej går att parkera på gatan?!

Anonym

I 20 års tid har besökare på Norra Trängallén fått parkeringsböter när de oskyldigt ställt sin bil på gatan. Det finns ingen skylt som talar om det, men det råder parkeringsförbud. P-vakterna har fått god inkomst av detta. Otaliga gäster har blivit sorgligt överraskade efter besök hos vänner och studenter i studenthusen.

Vore det inte dags att sätta upp tydliga skyltar som talar om att det ej går att parkera på gatan?!

Anonym