22 apr 2016 06:00

22 apr 2016 06:00

Fungerar för läsplattor

APP

Stort tack för intresset för Skövde Street Museum!

Visst fungerar den även för Ipad, och för den delen till Androidbaserade läsplattor, förutom till Iphone och Androidtelefoner. Sök bara på Skövde StreetMuseum i Appstore eller Google Play.

Vi är hemskt glada över hur mycket uppmärksamhet det har blivit kring vår lilla app och inte minst hur många som velat använda den i verkligheten. På bara ett par dagar har flera hundra personer laddat ned den och responsen har varit överväldigande. I den här takten måste vi snart börja fundera på fler historiska vandringar till appen för att komplettera de tre som den redan bjuder på.

Mats Olsson

vd Next Skövde

Visst fungerar den även för Ipad, och för den delen till Androidbaserade läsplattor, förutom till Iphone och Androidtelefoner. Sök bara på Skövde StreetMuseum i Appstore eller Google Play.

Vi är hemskt glada över hur mycket uppmärksamhet det har blivit kring vår lilla app och inte minst hur många som velat använda den i verkligheten. På bara ett par dagar har flera hundra personer laddat ned den och responsen har varit överväldigande. I den här takten måste vi snart börja fundera på fler historiska vandringar till appen för att komplettera de tre som den redan bjuder på.

Mats Olsson

vd Next Skövde

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.