18 jun 2016 06:00

18 jun 2016 06:00

Vi vill ha lugn och ro

Störande:

  Skriv ut artikeln      Rätta fel

I onsdagens SLA fanns en insändare om bland annat grannar som störde sin omgivning. Vi har en granne i huset där vi är fem hushåll och lägenheter varav en stör oss andra enormt under flertalet av dygnets timmar. Högjudda telefonsamtal och högljudda diskussioner i trapphuset. Där skall det vara tyst, punkt slut. Dörrarna kastas igen med ett stort slam så det ekar. Även mycket högljudda gräl och bråk jämt och ständigt.

Vi övriga fyra hushåll i huset är så förbannade och irriterade. Vi vill ha lugn och ro. Hade vi vetat att det skulle bo sådana störande hyresgäster här hade vi aldrig flyttat hit.

I en hyreslägenhet är det lag på att visa hänsyn och klarar man inte det eller kan hålla ordning på barnen, så rekommenderas sådana att flytta ut i skogen. Man skall helt enkelt visa hänsyn och vanligt hyfs!

Hoppas vi här får sova gott utan att bli väckta.

God natt

I onsdagens SLA fanns en insändare om bland annat grannar som störde sin omgivning. Vi har en granne i huset där vi är fem hushåll och lägenheter varav en stör oss andra enormt under flertalet av dygnets timmar. Högjudda telefonsamtal och högljudda diskussioner i trapphuset. Där skall det vara tyst, punkt slut. Dörrarna kastas igen med ett stort slam så det ekar. Även mycket högljudda gräl och bråk jämt och ständigt.

Vi övriga fyra hushåll i huset är så förbannade och irriterade. Vi vill ha lugn och ro. Hade vi vetat att det skulle bo sådana störande hyresgäster här hade vi aldrig flyttat hit.

I en hyreslägenhet är det lag på att visa hänsyn och klarar man inte det eller kan hålla ordning på barnen, så rekommenderas sådana att flytta ut i skogen. Man skall helt enkelt visa hänsyn och vanligt hyfs!

Hoppas vi här får sova gott utan att bli väckta.

God natt