09 sep 2016 06:00

09 sep 2016 06:00

När får jag tidningen i brevlådan?

TIDNINGSTJÄNST

Jag prenumererar på en tidning som kommer sju dagar i veckan och måndag till lördag så fungerar det perfekt.
  Skriv ut artikeln      Rätta fel

Men sen kommer vi till söndagarna och där är bekymret att jag antingen får jaga tidningen på gården – en gång låg den i papperskorgen – för tidningsbudet orkar inte alltid gå in i trappuppgången utan lägger den utanför porten. Men den sista tiden så ligger den i mitt postfack trots att Tidningstjänst har lovat att tidningarna ska komma i våra brevlådor även efter att postfacken kom i våra uppgångar.

Nu vill jag veta hur Tidningstjänst lär upp sina tidningsbud, nu till vintern så ligger väl tidningen ute i snön, och jag har påtalat detta för Tidningstjänst men de bryr sig inte om det. När ska söndagstidningen komma i min brevlåda i dörren och inte i postfacken?

Tidningsprenumerant

Men sen kommer vi till söndagarna och där är bekymret att jag antingen får jaga tidningen på gården – en gång låg den i papperskorgen – för tidningsbudet orkar inte alltid gå in i trappuppgången utan lägger den utanför porten. Men den sista tiden så ligger den i mitt postfack trots att Tidningstjänst har lovat att tidningarna ska komma i våra brevlådor även efter att postfacken kom i våra uppgångar.

Nu vill jag veta hur Tidningstjänst lär upp sina tidningsbud, nu till vintern så ligger väl tidningen ute i snön, och jag har påtalat detta för Tidningstjänst men de bryr sig inte om det. När ska söndagstidningen komma i min brevlåda i dörren och inte i postfacken?

Tidningsprenumerant

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.