15 sep 2016 06:00

15 sep 2016 06:00

Många gratisresor

Kollektivtrafik:

Aldrig har jag rest så mycket gratis sedan jag flyttade till Skaraborg!
  Skriv ut artikeln      Rätta fel

Efter har bott i Stockholm, Göteborg och London i fyrtio år flyttade jag till Skaraborg. Det har varit positivt i framför allt en sak: Jag har aldrig rest så mycket gratis med tåg (Kinnekulletåget) och buss (Västtrafik). Antingen har det varit tågförseningar eller biljettautomater som inte har fungerat.

Leif Wångstedt

tekniker

Efter har bott i Stockholm, Göteborg och London i fyrtio år flyttade jag till Skaraborg. Det har varit positivt i framför allt en sak: Jag har aldrig rest så mycket gratis med tåg (Kinnekulletåget) och buss (Västtrafik). Antingen har det varit tågförseningar eller biljettautomater som inte har fungerat.

Leif Wångstedt

tekniker