15 okt 2016 06:00

15 okt 2016 06:00

Vakna Skövde kommun

Centrum:

Efter ett möte i torsdags angående Skövde centrum blir man mörkrädd om vad Skövde kommuns representanter uttryckte! Skövde behöver handel även i centrum. Inte fler gågator!
  Skriv ut artikeln      Rätta fel

Vi som jobbar i Skövde centrum inom handel lever oftast på gränsen i lönsamhet. Vi behöver fler kunder och detta behövs snabbt! Fler p-platser, gärna 30 minuters i gatuplan i centrum. Öppna upp Hertig Johans torg för p-platser mot Lindex sidan av torget. Fler lastzoner och så vidare. Om Skövde centrum skall ha en framtid måste vi agera nu!

Anders Baldervik

 

Vi som jobbar i Skövde centrum inom handel lever oftast på gränsen i lönsamhet. Vi behöver fler kunder och detta behövs snabbt! Fler p-platser, gärna 30 minuters i gatuplan i centrum. Öppna upp Hertig Johans torg för p-platser mot Lindex sidan av torget. Fler lastzoner och så vidare. Om Skövde centrum skall ha en framtid måste vi agera nu!

Anders Baldervik