11 sep 2014 16:08

23 jan 2015 15:50

Intensiv höst väntar Falbygdens manskör

KÖRSÅNG:

För Falbygdens Manskör blir det en sångtät höst. Först ut är en konsert med sånger av de tre visdiktarna Cornelis Vreeswijk, Olle Adolphson och Owe Törnqvist i gamla Fredriksbergsskolans aula den 20 september.
  Skriv ut artikeln      Rätta fel

Konserten har kören haft planer på att genomföra under en längre tid och kan ses som en lyckad fortsättning på den konsert man höll i våras John Pohlman. Konserten har man i samarbete med manskören i Trollhättan och sångsällskapet Harmoni och dagen därpå görs samma konsert i Trollhättan. Detta är ett samarbete, som kommer att fortsätta senare i höst. Vid konserten medverkar även Johan Silfverhjelm med sin trio och musikalisk domptör är som vanligt Emily Lundgren. I konserten här blir det solister som får sjunga Owes sånger.

I oktober medverkar kören i Västergötlands Sångarförbunds jubileumskonsert i Vara konserthus och i december är väntas tre adventskonserter.

Konserten har kören haft planer på att genomföra under en längre tid och kan ses som en lyckad fortsättning på den konsert man höll i våras John Pohlman. Konserten har man i samarbete med manskören i Trollhättan och sångsällskapet Harmoni och dagen därpå görs samma konsert i Trollhättan. Detta är ett samarbete, som kommer att fortsätta senare i höst. Vid konserten medverkar även Johan Silfverhjelm med sin trio och musikalisk domptör är som vanligt Emily Lundgren. I konserten här blir det solister som får sjunga Owes sånger.

I oktober medverkar kören i Västergötlands Sångarförbunds jubileumskonsert i Vara konserthus och i december är väntas tre adventskonserter.

  • Rikard Jansson