22 dec 2014 16:51

23 jan 2015 15:17

Blixthalka vid olycksplats

  Skriv ut artikeln      Rätta fel

En singelolycka inträffade 16.30 på väg 195 vid Spånhult mellan Hjo och Karlsborg. Det rådde blixthalka på platsen vid olyckstillfället. En person klämdes fast i olycksbilen. Räddningstjänsten fick skära loss den personen och två skadade fördes till Skaraborgs sjukhus Skövde i ambulans. Den ene med nacksmärtor och den andre med skador på benen uppger polisens länskommunikationscental i Göteborg.

En singelolycka inträffade 16.30 på väg 195 vid Spånhult mellan Hjo och Karlsborg. Det rådde blixthalka på platsen vid olyckstillfället. En person klämdes fast i olycksbilen. Räddningstjänsten fick skära loss den personen och två skadade fördes till Skaraborgs sjukhus Skövde i ambulans. Den ene med nacksmärtor och den andre med skador på benen uppger polisens länskommunikationscental i Göteborg.