26 jan 2015 17:53

29 jan 2015 06:00

Energi är temat

Energirådgivning är temat under första informationskvällen på Infocenter.
  Skriv ut artikeln      Rätta fel

En ny satsning på kommunens infocenter är ett antal temakvällar under våren som anordnas sista torsdagen i månaden. Tillfällen då det går att ställa frågor och lära sig mer om anhörigstöd, trädgård och koloni, att bygga ut och bygga till och det anordnas en outdoor-mässa. Tanken är att det ska finnas något intressant för alla.

På torsdag ges information om hur man kan minska energiförbrukningen i hemmet och ställa frågor till branschkunniga. På plats finns kommunens energi- och klimatrådgivare men även företagare som informerar om värmepumpar, energifönster och elcyklar.

En ny satsning på kommunens infocenter är ett antal temakvällar under våren som anordnas sista torsdagen i månaden. Tillfällen då det går att ställa frågor och lära sig mer om anhörigstöd, trädgård och koloni, att bygga ut och bygga till och det anordnas en outdoor-mässa. Tanken är att det ska finnas något intressant för alla.

På torsdag ges information om hur man kan minska energiförbrukningen i hemmet och ställa frågor till branschkunniga. På plats finns kommunens energi- och klimatrådgivare men även företagare som informerar om värmepumpar, energifönster och elcyklar.

  • Anneli Malm