11 jun 2015 14:50

11 jun 2015 14:50

Mölltorpsskolan

SKOLAVSLUTNING

Skolavslutningen var detta år förlagd till badplatsen vid Kyrksjön, där scenen var fylld av blommor och ballonger.
  Skriv ut artikeln      Rätta fel

Till scenen kom Mölltorpsskolans elever tågande med flaggan i täten med sång och festliga kläder. Skolavslutningen, som tidigare kallades examen, var fylld av sång, sommardikter tal och glada barn och lärare. Psalmen Den blomstertid nu kommer fanns med i inledningen, varefter följde ett antal sommarvisor med de olika klasserna från F till årskurs 6. Sommarregn med årskurs två rev ner massor av applåder från den stora publiken. De egna sommardikterna hade inslag av sol, sommar och glass i stora lass. Rektor Ulf Andersson önskade alla elever ett fint sommarlov, innan Idas sommarvisa sjöngs denna glada avslutningsdag på Mölltorpsskolan

Till scenen kom Mölltorpsskolans elever tågande med flaggan i täten med sång och festliga kläder. Skolavslutningen, som tidigare kallades examen, var fylld av sång, sommardikter tal och glada barn och lärare. Psalmen Den blomstertid nu kommer fanns med i inledningen, varefter följde ett antal sommarvisor med de olika klasserna från F till årskurs 6. Sommarregn med årskurs två rev ner massor av applåder från den stora publiken. De egna sommardikterna hade inslag av sol, sommar och glass i stora lass. Rektor Ulf Andersson önskade alla elever ett fint sommarlov, innan Idas sommarvisa sjöngs denna glada avslutningsdag på Mölltorpsskolan