28 sep 2014 12:00

23 jan 2015 15:29

Så var matchen

GÖTEBORG (SLA):Skövde AIK behövde en seger för att lyfta i tabellen men föll med 1-0 (0-0) mot Qviding på Valhalla IP i Göteborg.Qviding var det bättre laget och vann också helt rättvist matchen. Men SAIK-målvakten Mirza Kalijundzic räddade med tur och skicklighet kvar sitt lag i matchen många gånger om. På stopptid tvingades han till slut kapitulera och Qviding tog hand om de tre poängen.
  Skriv ut artikeln      Rätta fel

Se matchrapportering nedan.

Se matchrapportering nedan.

Matchfakta

Division 1 södra:

QVIDING FIF-SKÖVDE AIK

1-0 (0-0)

Mål: 1-0 (90) Arvin Shojaee.

Varningar: Qviding: Joakim Hall, Anders Alö. Skövde AIK: Hanna Abraham.

Domare: Diako Behnam, Stockholm.

Publik: 127 personer.

Skövde AIK: Mirza Kalijundzic - Anton Vilstrup, Andreas Uusitalo, David Lager, David Lidholm – Bilos Yonakhir (Arbitrim Suljev in 76, In Rasmus Örqvist in 88), Jimmie Enqvist, Hanna Abraham, Sargon Abraham – Edin Hamidovic (Armend Suljev in 8), Vandinho,.