16 feb 2015 14:17

16 feb 2015 14:17

Diabetesteam nominerat till pris

SKARABORGS SJUKHUS

  Skriv ut artikeln      Rätta fel

Barndiabetesteamet vid Skaraborgs sjukhus finns, som ett av 362 inskickades projekt, med bland de 33 som nominerats till Götapriset, som delas ut under Kvalitetsmässan i höst.

De nominerade ska under våren skriva en uppsats om verksamheten. Barndiabetesteamets kommer att handla om utvecklingsarbetet, som bland annat skedde kring sju olika förbättringsområden och som resulterade i ett arbetssätt som all personal följer.

Barndiabetesteamet vid Skaraborgs sjukhus finns, som ett av 362 inskickades projekt, med bland de 33 som nominerats till Götapriset, som delas ut under Kvalitetsmässan i höst.

De nominerade ska under våren skriva en uppsats om verksamheten. Barndiabetesteamets kommer att handla om utvecklingsarbetet, som bland annat skedde kring sju olika förbättringsområden och som resulterade i ett arbetssätt som all personal följer.