05 sep 2014 17:01

23 jan 2015 15:49

Foto: Magnus Ornhammar

Soldränkt studenttåg

Högskolan i Skövde marscherade genom staden

Som en grandios avslutning på introduktionsveckan höll Högskolan i Skövde på fredagen en studentkortege och aktiviteter i Boulognerskogen.
  Skriv ut artikeln      Rätta fel

Samtidigt som fredagens festligheter markerade slutet på introduktionsveckan var de också en startpunkt för den nya terminen. Efter helgen är studielivet för Högskolans 1800 nya programstudenter i gång på allvar och detta firades med en lång kortege genom Skövdes centrala delar. Slutmålet var Boulognerskogen och väl där bjöds det på bland annat en stand-up komedi show med den australiensiska komikern Al Pitcher, ett flottrace och musikunderhållning. Stämningen var naturligtvis på topp bland de nya studenterna och arrangörerna som höll i arrangemanget.

Samtidigt som fredagens festligheter markerade slutet på introduktionsveckan var de också en startpunkt för den nya terminen. Efter helgen är studielivet för Högskolans 1800 nya programstudenter i gång på allvar och detta firades med en lång kortege genom Skövdes centrala delar. Slutmålet var Boulognerskogen och väl där bjöds det på bland annat en stand-up komedi show med den australiensiska komikern Al Pitcher, ett flottrace och musikunderhållning. Stämningen var naturligtvis på topp bland de nya studenterna och arrangörerna som höll i arrangemanget.

  • Magnus Ornhammar