05 jun 2015 13:34

05 jun 2015 14:45

Foto: Anna Warner

Skövde Praktiska

Släktingar och vänner väntade på skolgården med plakat, presenter och blommor. Och så plötsligt var det dags.
  Skriv ut artikeln      Rätta fel

Till tonerna av hög musik rusade studenterna ut i friheten. De möttes av konfettiregn och ett hav av familjemedlemmar, släktingar och vänner. Alla var laddade med studentskyltar och presenter i blågula band som studenterna fick runt halsen, innan det var dags för stort kramkalas och mycket fotograferande.

 

Till tonerna av hög musik rusade studenterna ut i friheten. De möttes av konfettiregn och ett hav av familjemedlemmar, släktingar och vänner. Alla var laddade med studentskyltar och presenter i blågula band som studenterna fick runt halsen, innan det var dags för stort kramkalas och mycket fotograferande.