28 jul 2015 20:11

28 jul 2015 20:11

Färg och former

KONST: Ställer ut på Lassagården

In ny utställning hänger nu uppe på Lassagården. Konstnärerna heter denna gång Eva Lefvander, Ingrid Sjöström och Ingrid Ahlman.
  Skriv ut artikeln      Rätta fel

De tre konstnärerna är vänner som arbetar i olika tekniker och har ett stort intresse för naturen som gemensam nämnare. Deras konst gestaltar ofta färg och form och dess inneboende liv och rörelse i ständig förändring.

Eva Lefvander bor i närheten av Varnhem och har ett stort fotointresse, i både dokumentär och konstnärlig form. Ingrid Sjöström bor i Ulvåker och ägnar sig åt sömnad, broderi och vävning. Ingrid Ahlman bor i närheten av Korsberga och för henne har teckning och måleri alltid varit en viktig del av livet.

De tre konstnärerna är vänner som arbetar i olika tekniker och har ett stort intresse för naturen som gemensam nämnare. Deras konst gestaltar ofta färg och form och dess inneboende liv och rörelse i ständig förändring.

Eva Lefvander bor i närheten av Varnhem och har ett stort fotointresse, i både dokumentär och konstnärlig form. Ingrid Sjöström bor i Ulvåker och ägnar sig åt sömnad, broderi och vävning. Ingrid Ahlman bor i närheten av Korsberga och för henne har teckning och måleri alltid varit en viktig del av livet.