22 okt 2015 10:00

22 okt 2015 10:00

Hemvändare öppnar ny salong

SKÖVDE: Återvänder från Spanien

  Skriv ut artikeln      Rätta fel

Nina Karlsson och hennes dotter Noelia Martinez Karlsson öppnade nyligen salongen Martinez Karlsson på Järnvägsgatan. Familjen har återvänt till Skövde efter 16 år i Spanien. ”Vi jobbade ihop även i Spanien där vi hade två salonger. Vi kompletterar varandra”, säger Noelia.

Nina är frisör och Noelia hår- och skönhetsstylist. Innan flyttlasset gick till Spanien jobbade Nina många år i Skövde, både som anställd och på egen salong.

Nina Karlsson och hennes dotter Noelia Martinez Karlsson öppnade nyligen salongen Martinez Karlsson på Järnvägsgatan. Familjen har återvänt till Skövde efter 16 år i Spanien. ”Vi jobbade ihop även i Spanien där vi hade två salonger. Vi kompletterar varandra”, säger Noelia.

Nina är frisör och Noelia hår- och skönhetsstylist. Innan flyttlasset gick till Spanien jobbade Nina många år i Skövde, både som anställd och på egen salong.