11 mar 2016 14:01

11 mar 2016 14:01

Avled efter nedsövning

IVO

En patient, med flera allvarliga sjukdomstillstånd, opererades på ortopeden i Lidköping.
  Skriv ut artikeln      Rätta fel

Han avböjde ryggbedövning och sövdes . I efterförloppet blev det komplikationer och mannen avled efter en tid. Mannens hustru anmälde det inträffade till Inspektionen för vård och omsorg, Ivo, och menade att maken avled med anledning av att han sövdes.

Ivo avslutar ärendet och riktar ingen kritik mot Skas. Ivo menar att den totala sjukdomsbilden var förenad med dålig prognos.

Han avböjde ryggbedövning och sövdes . I efterförloppet blev det komplikationer och mannen avled efter en tid. Mannens hustru anmälde det inträffade till Inspektionen för vård och omsorg, Ivo, och menade att maken avled med anledning av att han sövdes.

Ivo avslutar ärendet och riktar ingen kritik mot Skas. Ivo menar att den totala sjukdomsbilden var förenad med dålig prognos.