21 apr 2016 15:01

21 apr 2016 15:01

Godis hade glas i sig

SKÖVDE

Det godis som riskerade innehålla glas eller hård plast efter ett produktionsfel kan ha sålts vid Dollarstores butik i Skövde.
  Skriv ut artikeln      Rätta fel

Det visade sig vid inspektion av Miljösamverkan östra Skaraborg vid butiken.

Butiken uppgav att den redan 12 april fick besked av leverantören Tom's och omedelbart plockade bort produkten – pingvinstänger med smaken chokofant – från butikshyllan. 218 stänger kasserade i avfallscontainer skriver Mös i sin rapport.

Det visade sig vid inspektion av Miljösamverkan östra Skaraborg vid butiken.

Butiken uppgav att den redan 12 april fick besked av leverantören Tom's och omedelbart plockade bort produkten – pingvinstänger med smaken chokofant – från butikshyllan. 218 stänger kasserade i avfallscontainer skriver Mös i sin rapport.