05 maj 2016 21:28

05 maj 2016 21:28

Rånade äldre kvinna på 2 000 kronor

SKÖVDE: Äldre kvinna rånad i Garpaparken under torsdagen

Mitt på eftermiddagen inträffade ett rån i Garpaparken. En äldre kvinna med rullator blev rånad på sin handväska när två män sprang förbi och ryckte till sig den. Polisen rubricerar det som grov stöld.
  Skriv ut artikeln      Rätta fel

Det var vid 17-tiden på torsdagen som den äldre och handikappade kvinnan gick på gångstigen i Garpaparken, strax nedanför uppfarten till kyrkogården. Hon hade handväskan hängande på sin rullator då två män sprang förbi och ryckte till sig väskan. Innehållet i handväskan och plånboken låg sedan slängt utmed gångstigen mot brandstationen. Nycklarna till kvinnans bostad hittas i kanten av bäcken och plånboken var länsad på 2 000 kronor. Vittnen på platsen tog hand om den chockade och skrämda kvinnan.

Enligt jourhavande förundersökningsledare vid polisen, Mattias Hellgren-Wingård, finns det vittnen till händelsen men polisen vill gärna få kontakt med fler personer som kan ha iakttagit händelsen. Händelsen rubriceras som grov stöld.

Det var vid 17-tiden på torsdagen som den äldre och handikappade kvinnan gick på gångstigen i Garpaparken, strax nedanför uppfarten till kyrkogården. Hon hade handväskan hängande på sin rullator då två män sprang förbi och ryckte till sig väskan. Innehållet i handväskan och plånboken låg sedan slängt utmed gångstigen mot brandstationen. Nycklarna till kvinnans bostad hittas i kanten av bäcken och plånboken var länsad på 2 000 kronor. Vittnen på platsen tog hand om den chockade och skrämda kvinnan.

Enligt jourhavande förundersökningsledare vid polisen, Mattias Hellgren-Wingård, finns det vittnen till händelsen men polisen vill gärna få kontakt med fler personer som kan ha iakttagit händelsen. Händelsen rubriceras som grov stöld.