09 aug 2014 16:18

23 jan 2015 15:48

Foto: Axel Norén

BILDSPEL: Nabben Cup populärare än någonsin

Under lördagen arrangerar Skultorps IF Nabben Cup på Orkanvallen. Se bildspel från fotbollsfesten här.
  Skriv ut artikeln      Rätta fel

Fotbollsturneringen för åtta, nio och tioåringar lockar fler lag än någonsin. I år kunde 111 räknas in, vilket är nytt rekord. SLA besökte arrangemanget på lördagseftermiddagen och det var ett myller av barn och föräldrar. Totalt uppskattar arrangören att drygt 5 000 personer besöker turneringen.

Längre text om arrangemanget kommer senare.

Fotbollsturneringen för åtta, nio och tioåringar lockar fler lag än någonsin. I år kunde 111 räknas in, vilket är nytt rekord. SLA besökte arrangemanget på lördagseftermiddagen och det var ett myller av barn och föräldrar. Totalt uppskattar arrangören att drygt 5 000 personer besöker turneringen.

Längre text om arrangemanget kommer senare.