18 dec 2014 11:09

23 jan 2015 15:17

Provspelar hos Jönköpings Södra

FOTBOLL

Torsdag kväll spelar superettan-laget Jönköpings Södra en träningsmatch mot Tenhult och tar då chansen att titta på några provspelare. Ett par av dem kommer härifrån.
  Skriv ut artikeln      Rätta fel

Det är Skövde AIK:s Sargon Abraham och Tibro AIK:s Ludvig Fritzson som alltså får chansen att visa upp sig. Fritzson provspelade med Jönköpingslaget i oktober och nu visar de alltså förnyat intresse i honom. TAIK-spelaren har även tränat med Degerfors under december månad. Sargon Abraham har tidigare under hösten varit hos div 1-laget Halmia för att testa.

Övriga provspelare vid Jönköping Södras träningsmatch i Elmiahallen är Johan Andersson, Astrio, Allan Mohideen, Qviding, Sebastian Holmqvist, Nyköping, Medi Dresevic, Dalstorp.

Det är Skövde AIK:s Sargon Abraham och Tibro AIK:s Ludvig Fritzson som alltså får chansen att visa upp sig. Fritzson provspelade med Jönköpingslaget i oktober och nu visar de alltså förnyat intresse i honom. TAIK-spelaren har även tränat med Degerfors under december månad. Sargon Abraham har tidigare under hösten varit hos div 1-laget Halmia för att testa.

Övriga provspelare vid Jönköping Södras träningsmatch i Elmiahallen är Johan Andersson, Astrio, Allan Mohideen, Qviding, Sebastian Holmqvist, Nyköping, Medi Dresevic, Dalstorp.