03 feb 2015 12:20

03 feb 2015 20:46

Klar IFK-seger mot Önnered

IFK Skövde fick en smakstart på omstarten av elitserien när laget vann med klara 27–21 (9–12) borta mot Önnered.
  Skriv ut artikeln      Rätta fel

Matchen var målmässigt jämn i drygt 45 minuter och efter underläge i paus låg Skövde under med fyra mål i upptakten på andra halvleken. Men en strålande period som började efter Önnereds 17–15-mål gjorde IFK tio raka mål och bäddade således för segern.

Mer om matchen i vår liverapportering här nedan.

 

Matchen var målmässigt jämn i drygt 45 minuter och efter underläge i paus låg Skövde under med fyra mål i upptakten på andra halvleken. Men en strålande period som började efter Önnereds 17–15-mål gjorde IFK tio raka mål och bäddade således för segern.

Mer om matchen i vår liverapportering här nedan.

 

  • Johan Espefält