02 mar 2015 12:56

02 mar 2015 16:33

Skövde IK:s tränare får lämna sina uppdrag

Skövde IK meddelar att föreningen genomför förändringar på tränarsidan.
  Skriv ut artikeln      Rätta fel

Huvudtränaren Fredrik Ljunggren och hans assistenter Greger Walette och Niklas Werner har gjort sitt, i alla fall som A-lagstränare i Skövde IK. Styrelsen beslutade i helgen att förändra organisationen i föreningen varpå ett första led blir att hitta en ny huvudtränare.

Tränartrion får lämna sina poster när deras optionsår i kontrakten inte utnyttjas, men de är inte avskrivna när den nya organisationen ska tillsättas.

- Tränartrion som endast kamperat ihop under denna säsong har gjort ett bra arbete, även om vi självklart är besvikna över att inte laget nådde playoff, säger sportchefen Hasse Ljunggren i ett pressmeddelande.

En annan organisationsförändring är att SIK har avslutat samarbetet med Baes som marknadsansvarig part och här har klubben istället anställt Niklas Dahné i en typ av kanslitjänst.

Huvudtränaren Fredrik Ljunggren och hans assistenter Greger Walette och Niklas Werner har gjort sitt, i alla fall som A-lagstränare i Skövde IK. Styrelsen beslutade i helgen att förändra organisationen i föreningen varpå ett första led blir att hitta en ny huvudtränare.

Tränartrion får lämna sina poster när deras optionsår i kontrakten inte utnyttjas, men de är inte avskrivna när den nya organisationen ska tillsättas.

- Tränartrion som endast kamperat ihop under denna säsong har gjort ett bra arbete, även om vi självklart är besvikna över att inte laget nådde playoff, säger sportchefen Hasse Ljunggren i ett pressmeddelande.

En annan organisationsförändring är att SIK har avslutat samarbetet med Baes som marknadsansvarig part och här har klubben istället anställt Niklas Dahné i en typ av kanslitjänst.