03 apr 2015 20:26

03 apr 2015 20:26

Tung debut för Hannes

FOTBOLL

Hannes Fritzson fick debutera, men det blev en blytung premiär för mittbacken från Mölltorp. Hans Degerfors IF förlorade med 4–1 borta mot Utsikten.
  Skriv ut artikeln      Rätta fel

22-åringen spelade hela matchen och var inte direkt inblandad i något av baklängesmålen, men lagets försvarsspel var passivt överlag vilket resulterade i tre insläppta före paus innan mittbackskollegan Hampus Zackrisson bjöd Luka Mijajlevic på 4–0.

Hannes yngre bror Ludvig satt på bänken hela matchen.

22-åringen spelade hela matchen och var inte direkt inblandad i något av baklängesmålen, men lagets försvarsspel var passivt överlag vilket resulterade i tre insläppta före paus innan mittbackskollegan Hampus Zackrisson bjöd Luka Mijajlevic på 4–0.

Hannes yngre bror Ludvig satt på bänken hela matchen.