08 apr 2015 17:11

08 apr 2015 17:11

Duo kvar i Skövde IK

ISHOCKEY

Efter Max Örnskogs förlängning tidigare i veckan presenterar Skövde IK nu två nya påskrifter inför kommande säsong.
  Skriv ut artikeln      Rätta fel

Det är backen Albin Andersson och centern Alexander Johansson som båda har tecknat på för ytterligare ett år i SIK-dressen.

”Albin är en lagspelare som sällan eller aldrig får några rubriker men som alltid gör ett stort arbete i det tysta och noterbart är att han inte missade en enda träning eller match under fjolårssäsongen”, skriver klubben på sin hemsida och fortsätter med Johansson:

”Efter att ha spelat i Skara och Tibro under några säsonger återvände Alexander till SIK lagom till starten i allettan. 24-årige ”Alex” gjorde bra ifrån sig i moderklubben och visade att det med bra träning och rätt attityd är möjligt att spela högre upp i seriesystemet vilket belönades med ett nytt avtal.”

Truppen är därmed uppe i åtta spelare inför nästa säsong där de övriga är Erik Rosén, Oskar Back, Johan Erkgärds, Oscar Forsmark och Mikael Persson-Riis.

Det är backen Albin Andersson och centern Alexander Johansson som båda har tecknat på för ytterligare ett år i SIK-dressen.

”Albin är en lagspelare som sällan eller aldrig får några rubriker men som alltid gör ett stort arbete i det tysta och noterbart är att han inte missade en enda träning eller match under fjolårssäsongen”, skriver klubben på sin hemsida och fortsätter med Johansson:

”Efter att ha spelat i Skara och Tibro under några säsonger återvände Alexander till SIK lagom till starten i allettan. 24-årige ”Alex” gjorde bra ifrån sig i moderklubben och visade att det med bra träning och rätt attityd är möjligt att spela högre upp i seriesystemet vilket belönades med ett nytt avtal.”

Truppen är därmed uppe i åtta spelare inför nästa säsong där de övriga är Erik Rosén, Oskar Back, Johan Erkgärds, Oscar Forsmark och Mikael Persson-Riis.

Välkommen att kommentera på sla.se. Vi förhandsmodererar alla kommentarer, om det är första gången du kommenterar läs våra regler kring artikelkommentarer.