09 apr 2015 06:00

09 apr 2015 06:00

Premiärdags i division 2

FOTBOLL

Det är dags att dra i gång division 2 norra Götaland.
  Skriv ut artikeln      Rätta fel

IFK Skövde tjuvstartar med att spela sin premiär hemma mot Örebrolaget Karlslund redan på fredagskvällen. Skövde AIK och Tibro AIK inleder seriespelet dagen efter i denna 14-lagsserie där vinnaren går upp i division 1.

Division 2 norra Götaland, premiäromgången: 10/4: IFK Skövde–Karlslunds IF. 11/4: IK Gauthiod–Skövde AIK, Grebbestads IF–Lidköpings FK, Tibro AIK–Nordvärmland FF, Vänersborgs FK–Rynninge IK. 12/4: FC Trollhättan–Karlstad BK. 13/4: IFK Uddevalla–Stenungsunds IF.

IFK Skövde tjuvstartar med att spela sin premiär hemma mot Örebrolaget Karlslund redan på fredagskvällen. Skövde AIK och Tibro AIK inleder seriespelet dagen efter i denna 14-lagsserie där vinnaren går upp i division 1.

Division 2 norra Götaland, premiäromgången: 10/4: IFK Skövde–Karlslunds IF. 11/4: IK Gauthiod–Skövde AIK, Grebbestads IF–Lidköpings FK, Tibro AIK–Nordvärmland FF, Vänersborgs FK–Rynninge IK. 12/4: FC Trollhättan–Karlstad BK. 13/4: IFK Uddevalla–Stenungsunds IF.