06 aug 2016 12:00

06 aug 2016 12:00

Grebbestad-Skövde AIK - följ matchen här

Skövde AIK har ännu en bortamatch på programmet. Den här gången åker man till västkusten för att möta Grebbestad.
  Skriv ut artikeln      Rätta fel

Det blev seger på bortaplan mot Rynninge i den första seriematchen efter sommaruppehållet och Skövde AIK har skaffat sig ett bra läge i toppen av tabellen. Nu är siktet inställt på tre nya poäng mot Grebbestad.

SLA är på plats i Grebbestad och rapporterar direkt från matchen som börjar 16.00.

 

 

 

Det blev seger på bortaplan mot Rynninge i den första seriematchen efter sommaruppehållet och Skövde AIK har skaffat sig ett bra läge i toppen av tabellen. Nu är siktet inställt på tre nya poäng mot Grebbestad.

SLA är på plats i Grebbestad och rapporterar direkt från matchen som börjar 16.00.