18 jun 2017 13:09

18 jun 2017 13:12

Landskrona Bois-Skövde AIK - följ matchen här

Serieledande Landskrona på bortaplan är vad som väntar för Skövde AIK på söndagen.
  Skriv ut artikeln      Rätta fel

SAIK åkte visserligen ur DM i veckan efter förlust mot IFK Falköping, men i seriespelet har laget visat fin form och har fyra raka matcher utan nederlag. Nu lär den sviten sättas ordentligt på prov när topplaget Landskrona tar emot hemma på Landskrona IP.

SLA rapporterar från matchen som börjar klockan 16.00.

 

 

 

SAIK åkte visserligen ur DM i veckan efter förlust mot IFK Falköping, men i seriespelet har laget visat fin form och har fyra raka matcher utan nederlag. Nu lär den sviten sättas ordentligt på prov när topplaget Landskrona tar emot hemma på Landskrona IP.

SLA rapporterar från matchen som börjar klockan 16.00.