26 okt 2014 20:42

23 jan 2015 15:52

Höstauktion hos Blåbandsgården

I lördags hade man sin sedvanliga höstauktion på blåbandsgården i Tibro.
  Skriv ut artikeln      Rätta fel

Man har haft auktioner på föremål i många år som skänkts till föreningen. Alla pengar går oavkortat till välgörenhet. Man auktionerade under några timmar bort många fina föremål. Det var framförallt hushållsföremål som tallrikar och olika sorters fat men även böcker och tavlor. Det var fullsatt i lokalen och många gjorde fina fynd.

Blåbandsföreningen i Tibro har lyckats behålla en traditionell regelbunden föreningsverksamhet, kombinerat med nya aktiviteter. En gång i månaden bjuds det på kulturarrangemang, däremellan föreningsmöten där verksamhet och praktiska frågor diskuteras.

Integrationsverksamheten är betydande och sker i samverkan med Röda korset. Från asylboendet i Tibro kommer regelbundet besökande till Blåbandsgården där man tillsammans med svenskar gör olika aktiviteter.

Filmklubben lockar många barn till verksamheten och syföreningen träffas regelbundet. Sedan några år är föreningen ansvarig för Tibro lucia.

Man har haft auktioner på föremål i många år som skänkts till föreningen. Alla pengar går oavkortat till välgörenhet. Man auktionerade under några timmar bort många fina föremål. Det var framförallt hushållsföremål som tallrikar och olika sorters fat men även böcker och tavlor. Det var fullsatt i lokalen och många gjorde fina fynd.

Blåbandsföreningen i Tibro har lyckats behålla en traditionell regelbunden föreningsverksamhet, kombinerat med nya aktiviteter. En gång i månaden bjuds det på kulturarrangemang, däremellan föreningsmöten där verksamhet och praktiska frågor diskuteras.

Integrationsverksamheten är betydande och sker i samverkan med Röda korset. Från asylboendet i Tibro kommer regelbundet besökande till Blåbandsgården där man tillsammans med svenskar gör olika aktiviteter.

Filmklubben lockar många barn till verksamheten och syföreningen träffas regelbundet. Sedan några år är föreningen ansvarig för Tibro lucia.

  • Robert Löfgren