03 dec 2015 17:37

03 dec 2015 17:37

Årets sista kommunfullmäktige

MEDBORGARFÖRSLAG

Fyra medborgarförslag ska tas upp på årets sista fullmäktige den 14 december.
  Skriv ut artikeln      Rätta fel

Hinderbana, ljuspromenad på nyårsafton, naturgym till Hörnebospåret och att utveckla spåret till ett intervall- och stationsträningsspår med wifi. Tre motioner ska också upp var av två är signerade PeO Andersson (M); fri wifi på torget respektive guidade cykelturer. Även SD:s motion om ursprungsmärkning på kommunen matsedlar tas upp.

Hinderbana, ljuspromenad på nyårsafton, naturgym till Hörnebospåret och att utveckla spåret till ett intervall- och stationsträningsspår med wifi. Tre motioner ska också upp var av två är signerade PeO Andersson (M); fri wifi på torget respektive guidade cykelturer. Även SD:s motion om ursprungsmärkning på kommunen matsedlar tas upp.