19 jan 2016 12:10

19 jan 2016 12:10

Världsartist spelar i Tibro

KYRKEFALLA KYRKA

En världsartist kommer till Kyrkefalla kyrka denna söndag.
  Skriv ut artikeln      Rätta fel

Mårten Falk som studerade gitarr på kungliga musikhögskolan för Gunnar Lif och komposition för Sven-David Sandström och diplomlinjen vid Ecole Normale de Musique de Paris för Alberto Ponce. Mårten har turnerat flitigt i Öst- och Västeuropa, Syd- och Nordamerika och Asien och framträtt via radiostationer över hela världen. Hans två första soloskivor har sålt bra i många länder och han bland annat haft radioprogrammet Falks Musikhistorier.

Mårten Falk som studerade gitarr på kungliga musikhögskolan för Gunnar Lif och komposition för Sven-David Sandström och diplomlinjen vid Ecole Normale de Musique de Paris för Alberto Ponce. Mårten har turnerat flitigt i Öst- och Västeuropa, Syd- och Nordamerika och Asien och framträtt via radiostationer över hela världen. Hans två första soloskivor har sålt bra i många länder och han bland annat haft radioprogrammet Falks Musikhistorier.