20 jan 2016 11:54

20 jan 2016 11:54

Helin gästade motorveteranerna

MOTORSPORT

Svenska rallyts historiska klass är nästa tävling för Tibroföraren Stefan Helin. Det roliga denna gång är att hans 12-årige son Lucas trots sin unga ålder rekryterats till teamet för däckkontroller.
  Skriv ut artikeln      Rätta fel

Stefan Helin föreläste nyligen om sitt stora motorintresse och sitt aktiva tävlande för medlemmar i Skaraborgs motorveteraner. Han visade bilder och pratade rally, bilorientering, enduro, regularity och folkrace och ska nu efter 20 år åter köra historiska klassen inom Svenska rallyt och söker nu sponsorer.

– Det allra roligaste är att min son Lucas fått erbjudande om att ingå i teknikerteamet för däck.

Stefan Helin föreläste nyligen om sitt stora motorintresse och sitt aktiva tävlande för medlemmar i Skaraborgs motorveteraner. Han visade bilder och pratade rally, bilorientering, enduro, regularity och folkrace och ska nu efter 20 år åter köra historiska klassen inom Svenska rallyt och söker nu sponsorer.

– Det allra roligaste är att min son Lucas fått erbjudande om att ingå i teknikerteamet för däck.