Annonsera i Hjo Tidning

Välkommen att annonsera i Hjo Tidning.

Att läsa morgontidningen är en av de mest rotade vanorna hos svenska folket. Det märks inte minst i Hjo Tidning som är en av Sveriges minsta tidningar med en upplaga på 2 200 exemplar. Tidningen utkommer tisdagar och fredagar.

Hjo Tidning är det självklara valet för ditt företag när du vill nå ut med ditt budskap. Mer än vart annat hushåll i Hjo prenumererar på tidningen. Den är beställd och önskad vilket gör att dina annonspengar får en avsevärt bättre effekt än om du till exempel använder direktreklam.

Vi har produkter som passar ditt annonsbehov. Här är några exempel, för detaljer, exakta prisuppgifter och liknande ber vi dig kontakta vår annonsavdelning på telefon 0504-76 79 83.

Föreningar

Ideella föreningar annonserar under vinjetten Föreningsnytt på fredagar. Inlämning och betalning av annonsen senast onsdagar klockan 13.00. Annonsen är till för föreningens interna information och kostar 170 kronor för 25 ord.

Sla.se/hjo

Vill du annonsera på sla.se/hjo, kontakta din annonsförsäljare eller ring 0500-46 75 19.

Familje- och privatannonser

Födda, förlovning, bröllop, vigsel, grattis och uppvaktning, 200:- inkl moms för max 43 millimeter. Dödsfall, sorgtack och minnesannonser, s/v 10.20:-/mm. OBS! Vid helgdagar kan inlämningstiden vara tidigarelagd. Boka och skapa en ny familjeannons för införande i SLA direkt via webben!

» Till bokning av familjeannonser

Firarhörnan och Dagens ros. Har du någon som du vill fira?

» Till bokning av firarhörnan och dagens ros

Skaraborgsfyndet. Den stora köp- och säljmarknaden för privatpersoner. Här når du ut med din annons till 342 340 läsare i elva tidningar i både Skaraborg, Värmland och Dalsland.

Annonsen införs:

Fredagar: Mariestads-Tidningen, Hjo Tidning, Dalslänningen, Karlskoga-Kuriren, Karlskoga Tidning, Arvika Nyheter, Fryksdalsbygden och Nya Kristinehams-Posten.

Lördagar: Skaraborgs Allehanda, Nya Wermlands-Tidningen, Filipstads Tidning och Säffle-Tidningen.

Dessutom publiceras annonsen på skaraborgsfyndet.se, varmlandsfyndet.se och dalslandsfyndet.se i 30 dagar med start kommande lördag.

Annonsen får innehålla rubrikrad, tre textrader, telefonnummer och ev. mobilnummer. Varje vara måste prissättas. Djur och vapen får ej annonseras.

» Till bokning av fyndetannonser

Predikoturer

» Till inlämningssidan för predikoturer