Annonsera i SLA

Välkommen att annonsera i Skaraborgs Allehanda och på sla.se.

Det finns minst 57 000 skäl att annonsera i SLA, så många läsare har vi varje dag. Vi kommer ut 6 dagar i veckan vilket gör det lätt för dig att välja en dag som passar ditt budskap bäst.

Att läsa morgontidningen är en av de mest rotade vanorna hos svenska folket. Hemligheten med morgontidningen är att vi når våra läsare när de är i färd med att planera dagens aktiviteter. En morgontidningsläsare är mottaglig för impulser efter som man väntar sig att bli informerad och läser koncentrerat. Det kanske är några av förklaringarna till morgontidningens förmåga att locka till köp, mer än reklam i något annat media.

För dig som annonsör betyder det att din annons alltid är lika välkommen läsning för våra prenumeranter.

Företag

Skaraborgs Allehanda är det självklara valet för ditt företag när du vill nå ut med ditt budskap. Den är beställd och önskad vilket gör att dina annonspengar får en avsevärt bättre effekt än om du till exempel använder direktreklam. Vi har produkter som passar ditt annonsbehov.

» Annonsinformation, moduler och priser SLA 2018 (PDF)

För mer information ber vi dig kontakta vår annonsavdelning på telefon 0500-46 75 19.

Föreningar

Veckans sport. Matchannonsering på sportsidorna i tidningen innehållande sport, plats, tävlingsdag, klockslag, spelande lag och eventuell sponsor. Införs tisdagar och fredagar. Annonsstopp två arbetsdagar före införingsdag kl 12. Pris utan sponsor 100:-, med sponsor 125:-. Kontant betalning.

» Ladda hem beställningskupong för matchannonsering (PDF)

Föreningsnytt. Annonsering öppen för ideella organisationer och föreningar att annonsera sitt budskap. Införs fredagar, manus lämnas senast onsdag kl 13. Pris 170:- för 25 ord, 45 ord 300:-

» Ladda hem beställningskupong för föreningsnytt (PDF)

Sla.se

Vill du annonsera på sla.se, kontakta din annonsförsäljare eller ring 0500-46 75 19.

Familje- och privatannonser

Födda, förlovning, bröllop, vigsel, grattis och uppvaktning, 200:- inkl moms för max 43 millimeter. Dödsfall, sorgtack och minnesannonser, s/v 10.20:-/mm. OBS! Vid helgdagar kan inlämningstiden vara tidigarelagd. Boka och skapa en ny familjeannons för införande i SLA direkt via webben!

» Till bokning av familjeannonser

Firarhörnan och Dagens ros. Har du någon som du vill fira?

» Till bokning av firarhörnan och dagens ros

Lokus köp och sälj. Den stora köp- och säljmarknaden för privatpersoner. Här når du ut med din annons till 342 340 läsare i elva tidningar i både Skaraborg, Värmland och Dalsland.

Annonsen införs:

Fredagar: Mariestads-Tidningen, Hjo Tidning, Dalslänningen, Karlskoga-Kuriren, Karlskoga Tidning, Arvika Nyheter, Fryksdalsbygden och Nya Kristinehams-Posten.

Lördagar: Skaraborgs Allehanda, Nya Wermlands-Tidningen, Filipstads Tidning och Säffle-Tidningen.

Dessutom publiceras annonsen på lokus.se.

Annonsen får innehålla rubrikrad, tre textrader, telefonnummer och ev. mobilnummer. Varje vara måste prissättas. Djur och vapen får ej annonseras.

» Till bokning av annonser för Lokus köp och sälj

Predikoturer

» Till inlämningssidan för predikoturer