08 sep 2014 06:00

23 jan 2015 15:49

Flytta beachvolleyplanen vid Karstorpssjön

Karstorp:

Vid Karstorpssjön finns en volleyplan nedanför herrgården men de som använder den orkar inte gå från parkeringen vid herrgården ned till planen (cirka 200 m) utan åker bil på cykel- och gångbanan. Nu har kommunen upptäckt att de kör bil på cykelbanan och för ett tag sedan kom det upp en förbudsskylt som placerades på cykelbanan men nu är skylten vriden så att det går att komma förbi med bilar igen.

Det finns önskemål om flera planer för volleyboll vid sjön, det bästa vore att flytta planen till parkeringen vid Billingehov, då kan de parkera bilen nära planen. Alternativet är väl att bötfälla bilföraren eller sätta upp ett annat hinder för bilkörning.

Motionär

Vid Karstorpssjön finns en volleyplan nedanför herrgården men de som använder den orkar inte gå från parkeringen vid herrgården ned till planen (cirka 200 m) utan åker bil på cykel- och gångbanan. Nu har kommunen upptäckt att de kör bil på cykelbanan och för ett tag sedan kom det upp en förbudsskylt som placerades på cykelbanan men nu är skylten vriden så att det går att komma förbi med bilar igen.

Det finns önskemål om flera planer för volleyboll vid sjön, det bästa vore att flytta planen till parkeringen vid Billingehov, då kan de parkera bilen nära planen. Alternativet är väl att bötfälla bilföraren eller sätta upp ett annat hinder för bilkörning.

Motionär

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Välkommen att kommentera på sla.se. Vi förhandsmodererar alla kommentarer, om det är första gången du kommenterar läs våra regler kring artikelkommentarer.